برای پخت یک کیک خوب تنها دستورالعمل و مواد پخت کیک کافی نیستند و باید به مواد مهم دیگری از جمله ابزار پخت کیک دقت کنیم. یکی از عواملی که تاثیر زیادی در پخت صحیح کیک دارد، قالب کیک است. اگر تمامی موارد مثل دستورالعمل پخت را هم به خوبی رعایت کرده باشیم عدم استفاده از قالب کیک مناسب، می تواند باعث خراب شدن کیک ما شود.قالب کیک آلمینیوم لب دالبر را بر اساس موارد متفاوتی می توان طبقه بندی کرد. یکی از این موارد، طبقه بندی بر اساس رنگ است. قالب کیک با رنگ روشن دمای کمتری را جذب می کند به همین دلیل برای پخت کیک زمان بیشتری نیاز است. علاوه بر آن، میزان برشتگی کیک کمتر است. قالب کیک تیره دمای بیشتری جذب می کند، زمان پخت کیک را کاهش داده و کیک معمولا برشته می شود. قالب می تواند میان تهی باشد که این مورد هم می تواند باعث شود وسط کیک بهتر پخته شود. یکی از مهم ترین انواع طبقه بندی قالب کیک بر اساس جنس قالب است. برای دیدن قیمت های آن به سایت لوازم خانگی اسکای رز مراجعه کنید.