خانه / آخرین پست ها / سرطان این بار با طعم میوه
سرطان این بار با طعم میوه

سرطان این بار با طعم میوه

سرطان این بار با طعم میوه/ مراقب میوه‌های سردخانه‌ای باشید!با اشاره به عوارض میوه‌های سردخانه‌ای اظهار داشت: میوه‌های نگهداری شده در سردخانه‌ها به ویژه مرکبات که برای فصل بهار در انبار‌ها نگهداری می‌شود در طولانی مدت خاصیتشان را از دست می‌دهند.

وی ادامه داد: هنگامی که پرتقال در سردخانه نگهداری می‌شود، ویتامین C موجود در این میوه از بین می‌رود و این مسئله باعث خارج شدن خاصیت آنتی اکسیدان آن می‌شود.

شهیدی فر عنوان کرد: میوه‌های سردخانه‌ای هیچ خاصیتی ندارد و فقط رنگ و لعاب داشته که در بسیاری از موارد این میوه‌ها باعث بروز بیماری‌های مختلفی می‌شود.

وی تاکید کرد: محیط سردخانه سبب می‌شود تا آنتی اکسیدان موجود در میوه و به خصوص مرکبات خارج شود و این عمل زمینه ایجاد رادیکال‌های آزاد را در میوه سردخانه‌ای فراهم می‌کند. رادیکال آزاد موجود در میوه سبب بروز سرطان‌های مختلفی شده و افراد مصرف کننده را با مشکلات جدی رو به رو می‌کند.

وی یادآور شد: برای حفظ سلامتی بدن، باید تا حد ممکن از خوردن میوه‌های سردخانه‌ای پرهیز کنیم.

 

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

درباره ی alireza

Alireza
علیرضا جمالی هستم دانشجو رشته کامپیوتر(اصفهان) در صورت ارتباط می توانید با آی دی من در تلگرام در ارتباط باشید. Alex20ar

همچنین ببینید

دانلود فول آلبوم عرفان

دانلود فول آلبوم عرفان

دانلود فول آلبوم عرفان   دانلود تک آهنگ های عرفان ۰۱ Erfan – Intro[ S …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *